Приложение и функционалности на мултимедията за кола

28 септември 2022
Приложение и функционалности на мултимедията за кола

Защо да изберете мултимедия за автомобила?

Мултимедията и видеорегистраторите за автомобил присъства в почти всяко превозно средство, за да може да ви предостави максимално удобство по време на шофиране. Избирайки Zappin 9601 ще успеете да си предоставите голям HD екран, който е 800х480, която разделителна способност е доста голяма за сензорен екран с размер 7 инча. Освен това може да се свърже към Bluetooth слушалки, ако ви се налага по време на пътуване.

Едно от удобствата, което ви предлага и по-голяма безопасност е услугата рулдинг, която ви позволява да контролирате мултимедията директно от вашия волан. Така няма да има нужда да поглеждате често в медията или да пускате волана за контрол над нея. Също така, паркирането може да става много по-лесно, ако използвате опцията за задно виждане, чийто образ ще ви се покаже на мултимедията, когато включите задна предавка.

Спрете се на Novatek 7010B 7, който е автомобилен Bluetooth hands free дисплей за MP3 плеър MP5. Неговите характеристики са 7 TFT екран, който има резолюция до 720P. Също така поддържа Mirror Link за Android телефони и може да се инсталира SD / MMC карта, има и USB медия MP3 плеър функция, за да слушате любимата си музика.

Разбира се, може да гледате видео, както и да използвате функцията за аудио, а също така има и тунер, в който има запаметени 18 радиостанции. Не се колебайте да се свържете със специалистите в сайта на Megamix, където ще получите детайлна информация за използването на мултимедия за вашия конкретен автомобил.

Предимства при използване на видеорегистратори за автомобил

Възпира измамни застрахователни искове

Въпреки че вече се случва все по-рядко, измамните застрахователни искове не са чужди за много престъпници. Основната причина хората да предявяват измамни застрахователни искове е да измъкнат пари от другия човек чрез застраховка.

Наличието на видеорегистратор означава, че можете да попречите на някой да направи измамно твърдение за вас, тъй като ще имате пряко доказателство за инцидента. Това може да се случи, ако изберете видеорегистратор, който е огледало за задно виждане, има вграден монитор, както и предна камера.

Има възможност и двете камери да записват по едно и също време, а заснемането е с добро качество, което може да ви предостави нужната информация при евентуално ПТП. В комплекта има огледалото с вградената камера, камера за задно виждане, кабел за свързване между тях, както и зарядно 12V.

Може да възпре кражба

Казано по-просто, ако някой иска да открадне кола, видеорегистраторът действа като възпиращо средство. Видеорегистраторът действа като форма на сигурност за вашия автомобил, когато е паркиран и оставен без надзор.

Някои видеорегистратори имат режим на наблюдение, който се включва дори когато колата не е включена. Потенциалният крадец е по-малко вероятно да поеме риска да открадне автомобила ви, ако види камера в предния или задния прозорец.

Предлага спокойствие за вас и вашите близки

Ако сте нов шофьор или дори ако имате много опит зад волана, камерата за управление може да подейства като спокойствие за вашите близки. Знаейки, че имате тази опция, ако нещо неочаквано се случи, когато сте на път, ви предлага защита, ако имате нужда от нея по всяко време. Така лесно може да наблюдавате, какво се е случило с автомобила ви през нощта, докато вие сте спали в хотел в различен град или ако стъклото ви е било счупено от недоброжелатели.

Можете да записвате вашите пътувания

Записването на вашите пътувания не само гарантира, че имате запис на всичко, което може да се обърка, но също така ви позволява да имате видеозапис на това къде сте карали колата си и може би някои невероятни спомени, които сте създали на пътя. Така ще запазите някои интересни спомени, които рядко бихте се сетили да заснемете, докато карате, а и не е толкова безопасно да го направите.

Колко често ви се е случвало да видите нещо уникално по време на път, което съжалявате, че не сте успели да заснемете? Или пък сте спрели някъде за почивка, но се случва ПТП, някои одрасква колата ви или дори пука гумите ви, именно видеорегистраторът може да спре злонамерени да нанесат повреда на колата ви, както и да заснемат виновника.

Ако се интересувате от нашите продукти за автомобили, които ви предлагат допълнителна защита, когато сте на път, посетете нашата страница с продукти в Megamix. Не се колебайте да се свържете и със специалистите в сайта ни, които ще ви дадат допълнителна информация, ще се съобразят с бюджета ви и ще намерят опция за вашия конкретен автомобил.